Kamphuis fluit NAC - AZ, Blom leidt PEC - Ajax

ALKMAAR - ZEIST Jochem Kamphuis fluit zaterdag het uitduel van AZ bij NAC. Kevin Blom is de scheidsrechter bij PEC Zwolle - Ajax. Ook de scheidsrechters voor de wedstrijden in de Jupiler League zijn bekend.

NAC Breda - AZ 
Jochem Kamphuis fluit zaterdag het duel tussen NAC Breda en AZ. Hij wordt langs de zijlijnen geassisteerd door Ruud Bexkens en Nicky Siebert. Richard Martens is door de KNVB aangesteld als vierde official.

Het duel in Breda begint om 19.45 uur en is live te volgen op de radio in NH Sport. Edward Dekker en Erik-Jan Brinkman verzorgen het commentaar. De uitzending begint al om 19.00 uur.

PEC Zwolle - Ajax
Kevin Blom reist zondag af naar Zwolle voor het duel tussen PEC Zwolle en Ajax. De scheidsrechter wordt geassisteerd door Rob van de Ven en Johan Balder, Christiaan Bax is vierde official.

Wil Ajax de druk op lijstaanvoerder PSV blijven houden, dan dient er zondagmiddag gewonnen te worden op bezoek bij de nummer vijf van de competitie. De wedstrijd in het MAC³PARK stadion begint om 16.45 uur. Sjors Blaauw doet het verslag op de radio in NH Sport.

Jupiler League
Christiaan Bax fluit vrijdagavond het duel Fortuna Sittard - Telstar. Bij de thuiswedstrijd van FC Volendam tegen FC Dordrecht is Martin van den Kerkhof de scheidsrechter. Ook deze twee wedstrijden zijn live te volgen op de radio in NH Sport. Rob Wanst is onze man in Sittard en Edward Dekker in Volendam. NH Sport is er vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

FC Eindhoven - Jong AZ staat vrijdag onder leiding van de Belgische scheidsrechter Wesley Alen. Maandag neemt Jong Ajax het thuis op tegen FC Oss. Edgar Bijl is de scheidsrechter.

Meer over dit onderwerp:
Ajax AZ Telstar scheidsrechters FC Volendam
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws