Ga naar Content
Noord-Holland

De Heilooër 'Bachelor' kiest de vrouw van zijn leven: "Vanaf dag één een vonk"

31 januari 2018, 16.45 uur · Aangepast 1 februari 2018, 10.08 uur
Door: · Foto: NET5

HEILOO De 'Bachelor' Robbert Jonkheer, die voor het gelijknamige NET5-programma zijn 'droomvrouw' mocht gaan zoeken, heeft gisteravond gekozen. De 28-jarige Naddja mag het met de Heilooër gaan proberen. "Vanaf dag één was er die vonk tussen ons."

Gisteravond was de ontknoping waar de fans van het programma op hebben gewacht: wie zou de charmante Noord-Hollander kiezen als zijn nieuwe vriendin? 

Lees ook: Heilooër 'Bachelor' is nog steeds dol op zijn dorp

Tijdens de laatste aflevering waren er nog maar twee kanshebbers: Melanie en Naddja. Eerst liet Jonkheer Melanie bij zich komen op een romantisch ingerichte veranda. Daar moest hij helaas haar hart breken om de steiger vrij te maken voor zijn grote liefde.

Speech
"Vanaf dag één was er die vonk tussen ons en tijdens dit avontuur werd het steeds heftiger", zo opent Robbert Jonkheer zijn liefdesbetoog aan de verraste Naddja. "Als je bij mij bent dan vergeet ik eventjes waar we zijn, ik ben alleen maar met jou bezig."

Na veel mooie woorden komt dan eindelijk de vraag: "Ik voel gewoon iets wat ik nog nooit heb gevoeld. Heb jij dat ook?" Naddja knikt en fluistert: "Ja dat heb ik ook, heel erg". Hun liefde wordt bezegeld met een ring, volgens Robbert een teken 'voor een nieuw begin samen'.