AZ geland in Zuid-Spanje [VIDEO]

ALKMAAR - MALAGA AZ is begonnen aan de voorbereiding van de tweede seizoenshelft. Zondagavond landde de Alkmaarse selectie op het vliegveld van Malaga voor een zesdaags trainingskamp.

Uit het vliegtuig stapten 28 spelers, waarvan 'voor het grote publiek' nog wat onbekenden. Zo is Tijjani Reijnders toegevoegd aan de A-selectie en maakt hij dus geen deel meer uit van Jong AZ. Ook Mees Hoedemakers en Jelle Duin van het beloftenteam mogen deze week ruiken aan het grote werk. Verder heeft John van den Brom jeugdspelers Kenzo Goudmijn, Thijs Oosting en doelman Jasper Schendelaar meengenomen.

Tijdens de winterstop zijn Dabney Dos Santos en Levi Opdam verhuurd aan respectievelijk Sparta en Go Ahead Eagles. Zij zijn er niet bij, datzelfde geldt voor Rens van Eijden. De centrale verdediger mag uitkijken naar een andere club.

Van de langdurig geblesseerden zijn Myron Boadu en Ron Vlaar mee naar Spanje. Calvin Stengs en Marko Vejinovic werken hun hersteltrainingen af in Nederland.

AZ traint maandagochtend voor het eerst en speelt vrijdag een oefenwedstrijd. Dat gebeurt tegen de Zwitserse subtopper FC St. Gallen. 

 

Meer over dit onderwerp:
AZ john van den brom trainingskamp malaga
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws