Hoe groot is jouw vertrouwen in de politiek? Doe mee aan het NH Nieuws verkiezingsonderzoek

AMSTERDAM - De komende maanden zullen de politieke partijen in jouw gemeente proberen je stem te winnen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart volgend jaar. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt bij de keuze en hoe zich die ontwikkelt. Als je wil dat jouw stem ook telt, meld je dan aan voor NH Nieuws panel en geef je mening.

We willen weten welke onderwerpen wat jou betreft een verkiezingsthema moeten worden in jouw gemeente? Hoe is het gesteld met het vertrouwen in de politici? Hoe bepaal jij je stem en op welke wijze heeft de politieke campagne invloed?

We willen het allemaal graag van je weten. In aanloop naar de verkiezingen gaan we daarom drie keer (één keer per maand) de leden van het NH panel een korte vragenlijst sturen. Dus geef je mening! Invullen van de vragen duurt enkele minuten. 

Ben je nog geen lid van het NH Nieuws panel? Meld je dan aan en dan krijg je zo snel mogelijk een uitnodiging voor het onderzoek. Meedoen aan de enquête kan tot en met dinsdag 26 december. Meer weten over het NH Nieuws panel, bekijk dan hier alles over eerdere onderzoeken.

Gemiddeld één keer per maand zullen de panelleden via de e-mail een online vragenlijst krijgen. Je bepaalt natuurlijk zelf of je meedoet. Als je niet meer wil meedoen, meld je je weer af. Inmiddels telt het NH Nieuws panel ruim 1300 leden.

 

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws