'Vermiste blinde Oskar van Alphen vermoedelijk in water beland'

WEESP - Na een zoektocht in Weesp lijkt het erop dat de vermiste Oskar van Alphen te water is geraakt. Dit weekend werd er door vrijwilligers met speurhonden naar de blinde man gezocht.

Oskar verdween in de nacht van 1 op 2 december. De speurhonden van Signi volgden afgelopen zaterdag de geur van Oskar langs zijn laatst bekende route. Ze gingen van het café Bijna Thuis aan de Nieuwstad naar de Herengracht. Hier stopten de honden bij een bankje. De dieren liepen snel verder de Kerklaan op, maar gingen na een klein stukje terug naar het water. 

Lees ook: Zoekactie naar blinde Oskar van Alphen afgelast vanwege sneeuw

Vrijwilligers zochten met speurhonden langs het water, maar hebben verder niets gevonden. "We weten natuurlijk nog steeds niet wat er precies is gebeurd en of, hoe en waarom Oskar weer terug naar het water zou zijn gelopen", luidt het in een bericht op een speciale Facebookpagina voor de vermiste man. 

Duikers
Op zondag hebben duikers van Signi het stuk water tussen de sluis en Zwaantjesburg doorzocht. Ook zij hebben niets gevonden. Door het slechte weer was het niet mogelijk om met een sonarboot of honden op het water te zoeken. Mogelijk wordt dit aankomende weekend gedaan. 

 

 

Meer over dit onderwerp:
Het Gooi weesp nieuws vermissing zoektoch
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws