LIVE NH Sport met Telstar - FC Emmen en FC Volendam - Jong FC Utrecht

VOLENDAM/VELSEN-ZUID - AMSTERDAM De eerste seizoenshelft in de Jupiler League zit er bijna op. Nog drie wedstrijden zijn er dit kalenderjaar te spelen. FC Volendam speelt vrijdagavond voor de laatste keer in eigen stadion tegen Jong FC Utrecht. Telstar ontvangt FC Emmen. Beide wedstrijden zijn rechtstreeks op de radio te volgen in NH Sport.

De wedstrijd in Velsen-Zuid is een duel in de subtop. Beide ploegen hebben na 16 duels 26 punten en staan respectievelijk zevende en zesde. Een overwinning betekent dat één van beiden de top-vijf binnenkomt.

Thuis hoeft Telstar niemand te vrezen. Zelfs koploper NEC vond haar Waterloo in de IJmond.

Lees ook: Telstar-trainer Mike Snoei: "Wij zijn thuis heel moeilijk te verslaan en dat gaat Emmen ook merken"

Buiten de regio krijgt het elftal van trainer Mike Snoei nog wel eens een tikkie; de laatste die succesvol uithaalde was afgelopen vrijdag SC Cambuur (2-1).

Lees ook: Telstar verliest attractief duel van SC Cambuur

Thomas Brood doet vanavond verslag van Telstar - FC Emmen vanuit het Rabobank IJmond Stadion.

Strijd om de rode lantaarn
FC Volendam kan vanavond meer afstand nemen van de laatste plaats die de ploeg onlangs verliet. Een overwinning op de rode lantaarndrager Jong FC Utrecht helpt daarbij. Het verschil op de ranglijst is slechts één punt. Voor de mannen van Misha Salden is het het laatste optreden voor eigen publiek. FC Volendam sluit de eerste helft van het seizoen af met uitwedstrijden tegen RKC Waalwijk en Jong Ajax.

Lees ook: Alleen Kwakman onzeker bij FC Volendam

Alles wat je wilt weten van FC Volendam - Jong FC Utrecht hoor je van Edward Dekker. Jong Ajax en Jong AZ komen pas maandagavond in actie. 

Dartsmekka Egmond
Omdat Egmond aan Zee voor drie dagen in het teken staat van de Finder Darts Masters schakelen we uiteraard ook naar Hotel Zuiderduin. Rob Wanst praat je bij over alle partijen van de eerste wedstrijddag. 

Je presentator Rob Wtenweerde draait natuurlijk ook nog genoeg lekkere muziek. NH Sport is er tussen 19.00 en 22.00 uur. 

 

 

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws