Is Ignacio de redder van AFC? "Met Gods wil moet het goedkomen"

AMSTERDAM - AFC-trainer André Wetzel heeft zijn gewenste spits binnen. Raily Ignacio speelt het komende half jaar in Amsterdam en moet de tweede divisionist gaan behoeden van degradatie. "Met Gods wil moet het goedkomen", aldus Ignacio.

Raily Ignacio heeft bij Kozakken Boys zijn contract laten ontbinden. De spits zou in onmin leven met trainer Danny Buijs, maar zelf ontkracht hij dat. "Wij hebben een verschil van mening en dit was de beste oplossing. Ik ga geen mensen zwart maken. Het is niet dat wij elkaar haten. Ik heb hem gewoon een hand gegeven", vertelt Ignacio.

Naar eigen zeggen waren er zo'n vier clubs uit de tweede en derde divisie in Ignacio geïnteresseerd, maar hij koos op gevoel voor AFC. "Het is niet echt goed uit te drukken, maar ik kreeg een bepaalde warmte die mij heel erg aantrok. Ze hebben mij benaderd als mens en dat raakte mij gewoon", zegt Ignacio. 

Ignacio mag aanstaande zaterdag nog niet spelen voor AFC tegen GVVV. Hij is pas op 1 januari speelgerechtigd voor de Amsterdammers. 

 

 

Meer over dit onderwerp:
Amsterdam e.o. afc amsterdam raily ignacio
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws