Alleen Kwakman onzeker bij FC Volendam

VOLENDAM - In een waterkoud Kras-stadion werkte FC Volendam vanochtend de laatste training af voor de wedstrijd van vrijdagavond tegen Jong FC Utrecht. Het is de laatste thuiswedstrijd van 2017. Henny Schilder ontbreekt vanwege een schorsing; het meespelen van Kees Kwakman is onzeker.

De aanvoerder van FC Volendam ontbrak donderdag op het trainingsveld. Kwakman werd binnen behandeld aan zijn rug. Trainer Misha Salden durfde niet te zeggen of de routinier inzetbaar is. Mocht hij niet kunnen starten dan is Nick Runderkamp zijn logische vervanger. Centraal achterin speelt Daan Klinkenberg in de plaats van Henny Schilder. Schilder is voor één duel geschorst na zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Almere City FC.

Lees ook: Rode kaart kost Henny Schilder één duel

FC Volendam en Jong FC Utrecht ontlopen elkaar op de ranglijst nauwelijks iets. De FC verliet onlangs de laatste plaats, maar heeft slechts één punt meer dan de talenten uit de Domstad. Salden: "Natuurlijk zijn wij het aan onze stand verplicht om te winnen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik vind dat we de lijn van de laatste wedstrijden moeten doortrekken."

Lees ook: FC Volendam-aanvaller Nick Doodeman: "Overwinning was verdiend geweest"

Opstelling FC Volendam: Verhulst; Evers, Schouten, Klinkenberg, Smal; Visser, Veerman, Kwakman (Runderkamp); Doodeman, Stroo en Antwi

Je kunt FC Volendam - Jong FC Utrecht rechtstreeks volgen op de radio. De aftrap is om 20.00 uur, maar de uitzending van NH Sport begint al om 19.00 uur. Edward Dekker is de verslaggever in het Kras-stadion.

 

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws