DJ Thomaq (11) treedt al op in Spanje: "Hardwell zei dat ik zo door moest gaan"

LANDSMEER - Onze provincie barst van het talent. De sterren van later zijn nu op jonge leeftijd bezig om hun droom te realiseren. In de serie ‘Wonderkids’ volgen we vier grote talenten uit Noord-Holland, die allen op hun eigen manier bezig zijn om later door te breken met hun talent. Thomas Otten (11), een jonge dj uit Landsmeer, is er daar één van.

Hoe is de beoefening van de grote passie van deze talenten te combineren met school? Hebben ze eigenlijk wel vrije tijd? De vier grote talenten vertellen hoe zij hard werken om hun grote droom uit te laten komen.

Thomas Otten
In de tweede aflevering van Wonderkids zien we de piepjonge Landsmeerse discjockey Thomas Otten, artiestennaam DJ Thomaq. Ondanks dat hij pas elf jaar oud is, treedt hij al regelmatig op. Hij mocht zelfs al draaien in Spanje en heeft dan ook al duizenden fans van over de hele wereld.

Lees ook: AZ-talent Fedde de Jong (14) leeft jongensdroom: 'Voetbal is de mooiste sport die er is'

Thomas heeft één van zijn idolen, dj Hardwell, al mogen ontmoeten. Hij droomt van een soortgelijke carrière: "Ik hoop later op te treden op grote festivals. En ik wil graag in de dj top 100 komen. Een paar keer."

Bekijk de aflevering hieronder en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube-kanaal. Bekijk hier aflevering 1.

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws