Politie zoekt getuigen van mishandeling tieners in Hilversum

HILVERSUM - Drie jongeren zijn in de nacht van 1 op 2 december mishandeld door drie onbekende verdachten. De slachtoffers waren in het holst van de nacht aan het fietsen door Hilversum toen ze werden aangevallen. De politie is nu op zoek naar getuigen.

Rond 02.30 uur reden twee 16-jarige jongens uit Kortenhoef en een 16-jarig meisje uit Ouderkerk aan den Amstel op de Hyacintenlaan. Een van de jongens besloot om vooruit te fietsen naar de Taludweg, waar hij de verdachten tegen kwam. De jongen werd aangesproken en plotseling duwde iemand hem van zijn fiets. De daders hebben de Kortenhoever geslagen en een aantal keer geschopt.

Kneuzingen
De andere jongen haastte zich naar de straat om zijn vriend te helpen, maar een van de daders rende op hem af. De 16-jarige jongen werd geschopt en belandde op de grond. Twee verdachten begonnen op de jongen in te trappen. Het meisjes probeerde de verdachten ook nog tegen te houden, maar zij werd ook op de grond geduwd. 

Toen bekenden van de slachtoffers arriveerden zijn de drie verdachten vertrokken. De tieners hebben onder andere kneuzingen overgehouden aan de mishandeling. Van een van de jongens is de fiets gestolen. 

Signalementen
De daders zijn alle drie blanke jongens van ongeveer 17 tot 19 jaar. Een van hen heeft blond haar en is ongeveer 1.80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een donkerblauwe parka. De andere dader droeg een rode parka met bontkraag en is rond de 1.85 meter lang en heeft kort bruin haar. De derde verdachte, ongeveer 1.85 meter lang, droeg een donkerkleurige parka. 

De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling en is op zoek naar getuigen of mensen die informatie hebben over de verdachten. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844, of anoniem va 0800-7000. 

Meer over dit onderwerp:
Het Gooi nieuws
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws