Ga naar Content

AZ heeft contouren vaste basiself gevonden

WIJDEWORMER Geen zorgen bij AZ voor het duel van zondag in Venlo met VVV. Los van de langdurig geblesseerden is iedereen fit.

Van den Brom is tevreden over zijn elftal. "Ik heb geen enkele reden om te sleutelen aan mijn ploeg. Het staat en dan weten we hoe we het gaan doen."

Moderne voetballer
Guus Til is een exponent van de jeugdopleiding van AZ. De laatste weken wordt de AZ-opleiding naar voren gehaald als een plek waar moderne voetballers worden opgeleid en dat dat in Nederland niet overal het geval is. Als laatste nog door Fox Sports-analist en oud AZ-speler Kenneth Perez. "Ik ben meer een werker, een rammer. Probeer daardoor veel in de zestien te komen. Dus als dat bedoeld wordt met modern, dan ben ik het daar wel mee eens ja."

El Hamdaoui
Overigens heeft Mounir El Hamdaoui de trainingen van AZ verlaten. De ex-topschutter mocht bij de Alkmaarders zijn conditie op peil houden. Hij heeft aangegeven zichzelf fit genoeg te voelen voor een andere stap, omdat hij bij AZ sowieso niet in aanmerking kwam voor een contract.