Ga naar Content

Vuurwerkonderzoek: 'Kon vuurpijl nog met mijn hand tegenhouden'

AMSTERDAM Het NH Nieuws panel vuurwerkonderzoek heeft de tongen flink losgemaakt. Of je nu voor of tegen bent, de panelleden zijn behoorlijk uitgesproken. Wil jij ook je mening geven? Dat kan door je op te geven voor het NH Nieuws panel.

Veel van onze panelleden die al meedoen aan het onderzoek hebben ervaring met vuurwerk. Zowel in positieve als negatieve zin. Zo vertelt iemand: "Een vuurpijl kwam tegen mijn arm, die ik gelukkig net voor het gezicht van een kind hield." Maar anderen steken juist wèl vuurwerk af. Zo zegt één van de deelnemers. "Je moet het gewoon veilig doen, en je gezond verstand gebruiken."

Meld je aan en doe mee
Ben je nog geen lid van het NH Nieuws panel? Meld je dan aan! Dan krijg je zo snel mogelijk een uitnodiging voor het onderzoek. Meedoen aan de enquête kan tot en met dinsdag 28 november.

Lees ook: Waar zijn de vuurwerkvrije zones in onze provincie? Check ze hier!

Meer weten over het NH Nieuws panel, bekijk dan hier alles over eerdere onderzoeken.

Gemiddeld één keer per maand zullen de panelleden via de e-mail een online vragenlijst krijgen. Je bepaalt natuurlijk zelf of je meedoet. Als je niet meer wilt meedoen, meld je je weer af. Inmiddels telt het NH Nieuws panel ruim 1100 leden.

Foto: ANP