Ga naar Content

Toine van Huizen (Telstar): "We stonden niet ons mannetje vandaag"

WAALWIJK Telstar liep in Waalwijk tegen een zeldzame nederlaag op. De nummer vier van de Jupiler League verloor met overtuigende cijfers, 4-1, maar was niet zo zeer de slechtere partij.

Trainer Mike Snoei baalde dan ook van de vroege openingstreffer. "Je laat je heel gemakkelijk wegzetten bij die hoekschop. Vooral in de duelkracht en strijd hebben we het laten afweten vandaag", sprak de trainer na afloop. "We hebben zeker wel kansen gekregen om te scoren, vooral Melvin Platje was gevaarlijk."

Stil in de kleedkamer
In de kleedkamer zei Snoei weinig woorden tegen zijn spelersgroep na het laatste fluitsignaal. "Dat heeft weinig zin. Morgen bespreken en analyseren we de wedstrijd en focussen we weer op de volgende partij." 

Lees ook: Telstar hard onderuit tegen RKC Waalwijk

Toine van Huizen kon zich wel vinden in de woorden van zijn trainer. "We begonnen slap en dan is het kut om er zo achteraan te moeten de hele wedstrijd", begon de verdediger. "We stonden in de duels niet ons mannetje. Voetballend waren we zeker niet de mindere."

Fortuna Sittard
De laatste nederlaag van Telstar was alweer van een aantal weken geleden. Op 29 september werd er thuis met 6-0 verloren van Fortuna Sittard, maar volgden er vijf gewonnen wedstrijden. Van Huizen: "Ze zeggen wel eens dat hoe vaker je wint, hoe dichter je bij de nederlaag komt."