Ga naar Content

VIDEO: Heftige beelden van ramkraak bij supermarkt vrijgegeven

UITHOORN De politie heeft heftige beelden vrijgegeven van een ramkraak op supermarkt Coop in Uithoorn, die plaatsvond op zaterdagochtend 14 oktober rond 07:45 uur. Op dat moment werd net de geldautomaat in de supermarkt gevuld. De daders zijn nog steeds voortvluchtig.

Op de beelden is goed te zien hoe twee mannen in een bestelbusje stappen en vervolgens in volle vaart op de supermarkt aan de Prinses Irenelaan af rijden. Met een harde klap rammen ze de pui van het gebouw. Op dat moment is een medewerkster net bezig met het bijvullen van de pinautomaat.

Lees ook: Overvallers rammen pui supermarkt Uithoorn, medewerker gewond

Zij probeert één van de mannen nog tegen te houden, maar wordt hard tegen de grond geworpen. De mannen pakken de geldcassettes en rennen vervolgens richting een scooter die ze buiten de supermarkt klaar hadden gezet. Een omstander gaat nog op het duo af, maar hij komt net te laat en de daders weten te ontkomen.

De politie hoopt met het vrijgeven van de beelden dat mensen de daders herkennen. Informatie is welkom via 0900-0044 of anoniem 0800-7000.

In het programma Bureau NH, dat vanmiddag om 17.19 uur te zien is, wordt aandacht besteed aan de zaak.

Foto: