Doe mee aan het vuurwerkonderzoek van NH Nieuws panel

AMSTERDAM - Vuurwerk: een mooie traditie, of vooral een bron van overlast. We willen graag weten wat jij ervan vindt? Doe ook mee aan het NH Nieuws panel vuurwerkonderzoek.

Even wat feiten op een rijtje. Het afgelopen jaar werd voor 68 miljoen euro de lucht in geschoten. Aan de andere kant leverde het ook zeker 13 miljoen aan schade op, en werden 473 mensen behandeld in het ziekenhuis.

Wat is jouw mening over vuurwerk? Geniet je ervan, of heb je er juist veel last van? Wat zijn je ervaringen? En steek je zelf wel eens vuurwerk af? Geef je mening en doe mee aan het vuurwerkonderzoek.

Ben je nog geen lid van het NH Nieuws panel? Meld je dan aan en dan krijg je zo snel mogelijk een uitnodiging voor het onderzoek. Meedoen aan de enquête kan tot en met dinsdag 28 november.

Meer weten over het NH Panel, bekijk dan hier alles over eerdere onderzoeken.

Gemiddeld één keer per maand zullen de panelleden via de e-mail een online vragenlijst krijgen. Je bepaalt natuurlijk zelf of je meedoet. Als je niet meer wilt meedoen, meld je je weer af. Inmiddels telt het NH Panel ruim 700 leden.

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws