Ga naar Content

Mike Snoei: "De tent zat nog niet vol genoeg"

VELSEN-ZUID Een meer dan terechte 3-1 overwinning boekte Telstar vrijdagavond tegen Go Ahead Eagles. Dus verwacht je een blije trainer. Toch had Mike Snoei nog wel een paar puntjes van kritiek op zijn ploeg.

"We hadden er drie of vier meer kunnen of misschien wel moeten maken vandaag", sprak Snoei na afloop van de wedstrijd. Onder toeziend oog van een bijna uitverkocht huis zag Snoei met name zijn spits Andrija Novakovich grote kansen missen. Naast het missen van kansen zag Snoei ook nog een paar lege stoeltjes. "Het kan hier nog veel voller. Die jongens worden er niet zenuwachtig van hoor."

Video #173413


Snoei wilde na afloop geen Man of the Match aanwijzen. "Dat moet je niet doen. Het is niet de verdienste van één. Het is de verdienste van ons allemaal. Van de spelers, van de staf, van Piet Buter. Van iedereen."

Video #173418

Mo Osman was bij Telstar de meest opvallende speler op het veld. Met een prachtige assist en twee doelpunten drukte hij een belangrijke stempel op de wedstrijd. "Maar niet op de zaken vooruitlopen. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd", sprak de van Vitesse overgekomen middenvelder na afloop.

Video #173414



Bij de tegenstander speelde Sam Hendriks, die voor het duel een Bronzen Stier kreeg omdat hij de beste speler van de eerste periode was volgens spelers, trainers en supporters. "Telstar was vele malen beter, maar we kwamen wel terug in de wedstrijd. Het is dan ook knullig om te zien hoe dat derde doelpunt tot stand kwam", sprak Hendriks na afloop. 

Video #173417