Ga naar Content
Noord-Holland

Zaanse pizzakoerier beroofd en mishandeld tijdens bezorging

30 oktober 2017, 15.35 uur · Aangepast 30 oktober 2017, 16.18 uur
Door: · Foto: Shutterstock

ZAANDAM Op de Indigostraat in Zaandam is een pizzakoerier vannacht beroofd tijdens zijn dienst . De bezorger werd gedwongen om zijn pizza's, geld en andere bezittingen af te staan. De verdachten mishandelden hem hierbij.

De overal werd vannacht rond 01.00 uur gepleegd. Een drietal dwong de pizzakoerier om zijn spullen, geld en pizza´s af te staan. De daders mishandelden het slachtoffer. Hij is hierbij lichtgewond geraakt, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. 

Nadat de politie een melding ontving zijn agenten direct opzoek gegaan naar de daders. Er is technisch onderzoek gedaan op de plaats van de beroving, speurhonden zijn ingezet en ook heeft de politie een buurtonderzoek gedaan. Desondanks zijn de daders nog niet gepakt. Het incident wordt onderzocht.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van de overval of naar mensen die iets verdachts in de buurt van de Indigostraat hebben gezien. Mensen die meer weten van de beroving of getuige zijn, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.