Aflevering 7 NH De Zoen: "En ze leefden nog lang en...?"

HOOGWOUD - Drie jaar geleden volgde NH De Zoen tientallen Noord-Hollandse stellen op de dag van hun leven. Hoe zou het nu met al die verliefde paartjes gaan? Zitten ze nog steeds op een roze wolk of liep het leven toch anders dan gehoopt? In een nieuwe serie van NH De Zoen zoeken wij een aantal van die bruidsparen op.

Deze laatste aflevering bezoeken we ondermeer Annick Harens en Martijn Klaver uit Hoogwoud. Marco is vrachtwagenchauffeur en Annick komt uit een familie met alleen maar vrachtwagenchauffeurs, dus dat moest wel goed komen met die twee. 

Daarna gaan we op bezoek bij Thea de Jong en Marco Klaver uit Wieringerwerf. Ze kwamen elkaar tegen op een feestje en beiden hadden toen al een minder geslaagd huwelijk achter de rug. De bruiloft vond plaats in De Cultuurschuur in Wieringerwerf en een grote rol was daarbij weggelegd voor hun speelse hond Milan. 

Benieuwd hoe het met deze stellen gaat? Kijk dan naar aflevering 7 van 'NH De Zoen - '3 jaar later'. Eerdere afleveringen zijn hier te zien.

Meer over dit onderwerp:
wieringerwerf hoogwoud nh de zoen
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws