Sportclub met ballen: DWOW

WIERINGERWERF - In zijn tour door de provincie doet onze reizende reporter Dennis Nieuwenhuis zondag 15 oktober Wieringerwerf aan. De Sportclub met ballen is deze week Door Wilskracht Overwinnen Wieringermeer, kortweg DWOW.

DWOW moest afgelopen seizoen de derde klasse-trein laten rijden en werd afgezet op het perron van de vierde klasse A. Toch heeft ook hier elk nadeel zijn voordeel, want waar DWOW als derde klasser bijna vier tegengoals per wedstrijd incasseerde, staat het vlaggenschip nu na drie duels in de subtop met zes punten. Of dat de gezelligheid en de omzet in de kantine ten goede komt, gaat Dennis uitzoeken. DWOW speelt zondag op het eigen sportpark De Wilskracht tegen Geel-Zwart'30 uit 't Zand.

Zonnig dakterras
Sinds 2010 wordt er niet alleen gevoetbald maar ook gehandbald bij DWOW. Vanaf het dakterras van de kantine heb je bij mooi weer zicht op het handbalveld en twee voetbalvelden. En laat het zondag nou net mooi weer zijn. Grote kans dat Dennis het dus ook hogerop zoekt!

Wil je je ook aanmelden voor Sportclub met ballen? Dat kan. Elke sportclub in Noord-Holland komt in aanmerking. Stuur een mailtje naar sport@nhsport.nl Zet daarin naam en nummer van de contactpersoon en leg in het kort uit waarom Dennis juist bij jouw sportvereniging moet langskomen. Aarzel niet en wie weet zie je Dennis binnenkort bij jou op het sportpark!

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws