LIVE NH Sport met FC Eindhoven - FC Volendam en Telstar - FC Dordrecht

VELSEN-ZUID - FC Volendam speelt vanavond uit tegen Eindhoven en Telstar neemt het in eigen huis op tegen Dordrecht. Je hoort beide duels live in NH Sport op NH Radio.

Voor Volendam begint de tijd te dringen. Na acht wedstrijden heeft FC Volendam nog steeds geen wedstrijd gewonnen en is de ploeg afgezakt naar de voorlaatste plaats in de Jupiler League. Eindhoven staat drie plekken hoger op de ranglijst met acht punten, Volendam heeft er maar vier. 

Deze week sprak het bestuur van Volendam nog het vertrouwen in trainer Misha Salden uit, maar de trainer zelf snapt ook dat er snel resultaten moeten worden geboekt. Salden wijzigt zijn basisopstelling daarom op minstens drie plekken.

Of die wijzigingen het gewenste resultaat hebben, hoor je in NH Sport. Sjors Blaauw verzorgt het wedstrijdcommentaar vanuit Eindhoven.

Lees ook: FC Volendam-trainer Misha Salden gooit het roer om

Lees ook: FC Volendam houdt vertrouwen in trainer Misha Salden

Telstar
De Witte Leeuwen zijn het seizoen behoorlijk goed begonnen en ontvangen vanavond FC Dordrecht. Telstar staat na acht wedstrijden tiende, zes plekken boven Eindhoven. Vorige week won Telstar de aantrekkelijke uitwedstrijd bij Volendam en trainer Mike Snoei hoopt met een overwinning op Dordrecht een mooie stap op de ranglijst te zetten. 

Bij Telstar zijn doelman Rody de Boer en aanvaller Gerson Rodrigues weer inzetbaar na hun interlandverplichtingen. Junior Toretta is hersteld van een blessure en Mohamed Hamdaoui krijgt een basisplaats na zijn doelpunt tegen Volendam vorige week. 

Rob Wanst doet verslag van Telstar - FC Dordrecht in NH Sport.

Lees ook: Telstarspeler Hamdaoui: "Wij moeten gewoon voorin lekker gek gaan doen en scoren"

Lees ook: Kijk van Martijn: "Rodrigues kwam als garnaal bij Telstar en wij verkopen als een vette zalm"

Beloften
Jong Ajax en Jong AZ komen maandagavond pas in actie. Jong Ajax ontvangt Almere City FC en Jong AZ neemt het op eigen veld op tegen Helmond Sport.

De wedstrijden van vanavond in de Jupiler League beginnen om 20.00 uur, NH Sport is er al vanaf 19.00 uur op NH Radio. Presentatie: Rob Wtenweerde.

 

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws