Eindelijk is Daley Sinkgraven terug in de selectie van Ajax

AMSTERDAM - AMSTERDAM Hij zat eraan te komen, maar morgen is het zover: Daley Sinkgraven is terug in de selectie van Ajax. Sinkgraven viel half april geblesseerd uit in de Europa League-wedstrijd tegen Schalke'04 en is nu pas weer helemaal fit.

Zijn knie was de grote boosdoener, waardoor de linkspoot onder meer de Europes finale van Ajax tegen Manchester United miste. Onlangs maakte Sinkgraven zijn rentree bij Jong Ajax in de thuiswedstrijd tegen Telstar. Hij speelde toen zestig minuten mee.

 Lees ook: Sinkgraven 'superblij met rentree in Jong Ajax'

Inmiddels heeft hij ook twee volledige duels in de benen en keert hij dus terug in de selectie van trainer Marcel Keizer. In totaal zijn voor het duel met Sparta Rotterdam negentien spelers geselecteerd. Reservekeeper Benjamin van Leer is niet fit en wordt vervangen door Kostas Lamprou. Mitchell Dijks ontbreekt, terwijl de Colombiaan Manuel Luis Orejuela terugkeert. 

Ook zomeraankoop Maximilian Wöber zit bij de selectie. Tegen SC Heerenveen maakte de Oostenrijker zijn eerste doelpunt in Amsterdamse dienst. AT5 sprak met de verdediger, die zich al behoorlijk thuisvoelt in Amsterdam. 

Ajax - Sparta Rotterdam begint zaterdagavond om 18.30 uur

Meer over dit onderwerp:
Ajax Amsterdam e.o.
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws