Amerikaanse tv-makers aan de slag met Astrid Holleeders boek Judas

AMSTERDAM - (AT5) Het door Astrid Holleeder geschreven boek Judas wordt door Amerikaanse televisiemakers gebruikt als inspiratiebron voor een nieuwe serie.

Dat meldt Deadline.com. Meerdere partijen waren geïnteresseerd in het verfilmen van het boek, maar productiemaatschappijen Atlas Entertainment en Amber Television hebben de rechten uiteindelijk gekocht.

Atlas produceerde onder meer Wonder Woman, de hitfilm van dit jaar. Amber Television is verantwoordelijk voor de productie van onder meer de films Men In Black en Jurrasic World. Het is nog niet bekend of de opnames al zijn begonnen en wanneer de serie te zien zal zijn.

Best verkochte boek
Judas is het best verkochte boek van 2016. In het boek beschrijft Astrid Holleeder hoe het is om de zus van 's Nederlands bekendste crimineel te zijn. Zo schrijft ze over de Heineken-ontvoering en impact daarvan op alle familieleden. Ook spreekt ze over haar jeugd, haar kinderen en haar werk als advocate. 

Lees ook: Astrid Holleeder wilde haar broer vermoorden

Het boek is in meerdere landen uitgegeven. In het voorjaar van 2018 ligt Judas ook in Amerikaanse boekwinkels. Verwacht wordt dat de serie dan ook op de Amerikaanse televisie te zien zal zijn.

Meer over dit onderwerp:
Amsterdam e.o. amsterdam nieuws opmerkelijk
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws