Telstarspeler Hamdaoui: "Wij moeten gewoon voorin lekker gek gaan doen en scoren"

VELSEN-ZUID - Morgenavond speelt Telstar thuis tegen FC Dordrecht. Met Rodrigues en De Boer weer bij de ploeg is het team compleet.

Waar vorige week Rody de Boer en Gerson Rodrigues vanwege interlandverplichtingen ontbraken tegen FC Volendam, een wedstrijd die met 3-4 gewonnen werd, zijn zij deze week weer terug bij de selectie.

Ook Junior Toretta die een slepende blessure heeft gehad en sinds vorige week weer mee trainde, lijkt fit genoeg voor speelminuten. Keus in overvloed dus voor trainer Mike Snoei: "Natuurlijk ben ik blij dat het team weer compleet is." 

Mohamed Hamdaoui nam vorige week de plaats in van Rodrigues en scoorde tegen Volendam. De 24-jarige aanvaller scoorde eerder dit seizoen een hattrick. Daarom krijgt hij morgen een basisplaats: "Het is een kwestie van geduld hebben en je kans afwachten, dat heb ik gedaan en dat resulteert in een basisplaats. Dat is natuurlijk mooi", vertelt Hamdaoui. 

Mocht Telstar morgen winnen, kan de ploeg flink stijgen op de ranglijst. De Witte Leeuwen bezetten nu de tiende plek in de Jupiler League.

Telstar - FC Dordrecht begint vrijdag om 20.00 uur en is live te horen in NH Sport op NH Radio.

Meer over dit onderwerp:
voetbal Telstar mike snoei mohamed hamdaoui
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws