Lichaam Anne Faber gevonden in Zeewolde

ZEEWOLDE - ZEEWOLDE Het lichaam van de al weken vermiste Anne Faber uit Utrecht is gevonden in Zeewolde. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt tijdens een persconferentie.

Eerder op de dag werd al bekend dat de politie vermoedde dat het stoffelijk overschot op een specifieke plaats in het buitengebied van Zeewolde zou liggen. Dat vermoeden bleek juist.

Michael P. wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Anne Faber. De man was maandag opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van de jonge vrouw. Die verdenking is uitgebreid nu het lichaam van de vrouw is gevonden.

Fietstocht 
De 25-jarige Anne werd sinds 29 september vermist toen ze ging fietsen in de omgeving van Huis ter Heide. Ze had de dag erna een afspraak in Amsterdam, maar daar kwam ze nooit aan. Haar Hilversumse vriend sloeg alarm toen ze niet thuis kwam na de fietstocht.

In het onderzoek naar de verdwijning van de Utrechtse Anne werd deze week Michael P. opgepakt. Hij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing. De verdachte, afkomstig uit Zeewolde, zat in een instelling in Den Dolder. Hij zat een lange straf uit voor gewelds- en zedendelicten.

Lees ook: Lichaam Anne Faber mogelijk verborgen in omgeving Nulderpad in Zeewolde

Zeewolde 
Sinds de aanhouding van P. werd het zoekgebied naar Anne Faber uitgebreid. Er werd aanvankelijk alleen gezocht in de buurt waar haar telefoon nog signalen had uitgezonden. Gisteren werd de zoektocht verplaatst naar Zeewolde. 

Meer over dit onderwerp:
misdaad
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws