FC Volendam-trainer Misha Salden gooit het roer om

VOLENDAM - FC Volendam-trainer Misha Salden gooit het morgen in de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven over een andere boeg. Door de aanhoudend slechte resultaten wijzigt hij zijn basisformatie op ten minste drie en mogelijk vier plaatsen.

"De tijd om het op de goede manier op te lossen, is voorbij. Daarom zal een aantal nieuwe jongens aan de start verschijnen", zegt Salden. De trainer kiest dus voor een andere basisopstelling. Tijdens de laatste training viel op dat Daan Klinkenberg als centrale verdediger speelde op de plaats van Henny Schilder en dat Ties Evers de voorkeur kreeg boven Mohamed Betti als rechtsachter. Nick Doodeman keert terug als rechter aanvaller.

Veranderingen in selectie
"We weten maar niet te winnen, qua spel is het soms wel aardig geweest, maar soms ook niet goed. We moeten niet achterover leunen en denken dat het wel goed komt. Dat ik andere jongens een kans geef, lijkt mij logisch." 

"Niemand hoeft mij te vertellen dat er punten gepakt moeten worden. Dat realiseren wij ons allemaal en het moet op korte termijn gebeuren. Deze reeks wil niemand volhouden. Aan een gelijkspel hebben wij niks, wij snakken naar drie punten."

Blessures
Het meespelen van Joey Veerman is twijfelachtig. "Wij wachten zijn reactie af en kijken dan of hij kan spelen", zegt Salden. Kevin Visser viel afgelopen vrijdag tegen Telstar uit met een enkelblessure, maar hij kan waarschijnlijk wel spelen. Rodney Antwi deed wedstrijdritme op bij Jong Volendam en keert na zijn blessure terug bij de selectie. Kees Kwakman is nog altijd geblesseerd. 

Vertrouwen
Het bestuur van FC Volendam sprak publiekelijk haar steun aan Salden uit. "Het is fijn dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik heb ook heel veel vertrouwen in een goede uitslag, want ik vind dat wij een hele goede groep hebben. Aan mij de taak om dat eruit te halen."

Lees ook: FC Volendam houdt vertrouwen in trainer Misha Salden

De wedstrijd tegen FC Eindhoven begint vrijdagavond om 20.00 uur in het Jan Louwersstadion in Eindhoven. De Brabanders staan met acht punten op de zestiende plaats. FC Volendam staat met vier punten op de negentiende plek. De wedstrijd kun je live op de radio volgen in NH Sport. Sjors Blaauw verzorgt het wedstrijdcommentaar. 

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws