FC Volendam houdt vertrouwen in trainer Misha Salden

VOLENDAM - Ondanks de dramatische seizoensstart van FC Volendam spreekt het bestuur van de club het vertrouwen uit in de trainer.

In een verklaring op de website van de club meldt het bestuur van FC Volendam dat de start van het seizoen niet past bij de ambities van de club. Volendam verloor vier duels en speelde vier keer gelijk. Na acht wedstrijden is het nog altijd wachten op de eerste overwinning.

"Het bestuur heeft met het aanstellen van Misha Salden in hem het vertrouwen uitgesproken dat hij in de afgelopen vier jaar zeer nauwgezet opgebouwd heeft. Zijn visie op de jeugdopleiding bracht alle jeugdelftallen op het hoogste niveau. Daarnaast kent hij vrijwel alle spelers door en door. Het bestuur is dan ook unaniem van mening dat zijn aanpak tot goede resultaten moet kunnen leiden", schrijft de club.

Na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen Telstar (3-4) liet Salden al weten dat hij zelf vertrouwen houdt in zijn aanpak, maar dat zijn lot in handen van het bestuur van de club ligt. Dat bestuur houdt dus voorlopig vertrouwen in de oefenmeester.

Lees ook: FC Volendam-trainer Misha Salden houdt vertrouwen: "Maar het is aan het bestuur." 

FC Volendam staat momenteel voorlaatste in de Jupiler League, vrijdagavond speelt Volendam de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven, dat met acht punten op de 16e plek staat. De wedstrijd is live te horen in NH Sport op NH Radio.

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws