Hondje Nena ziek door rot vlees: "Het werk van een dierenhater"

BEVERWIJK - Er is mogelijk een dierenhater actief in Beverwijk. De politie waarschuwt voor rot vlees dat verspreid wordt en waar dieren ziek van kunnen worden. Het hondje van Dien werd vorige week onwel. Ze is bang voor wraakacties en vertelt anoniem haar verhaal.

"Ik liep met Nena het hondenveldje bij de Beneluxlaan op en ze slikte gelijk een stuk rot vlees door. Ik dacht: Potverdikkeme daar gaan we weer!", vertelt Dien. Dezelfde avond werd Nena erg ziek. Ze krijgt nu medicijnen van de dierenarts. 

Het is de derde keer in een jaar tijd dat een hond van Dien ziek is geworden. Ze denkt te weten wie de dader is: "Ik heb een vermoeden, maar ik kan niks bewijzen. Het is een buurtgenoot. Een dierenhater. Naast honden eten ook katten en vogels het vlees."

Lees ook: Hondenhater legt rot vlees in park: politie waarschuwt baasjes

De dierenpolitie doet onderzoek naar de mogelijke dierenhater. Op Facebook worden honden- en katteneigenaren gewaarschuwd door de politie. Dien laat haar honden inmiddels ergens anders uit: "Ik doe mijn honden in de auto en ga naar een veilig park."

Meer over dit onderwerp:
beverwijk rot vlees dierenhater
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws