Markante koppen bij foto-expositie Marco Borsato

SCHOORL - Een intieme sfeer, rauw, rock & roll en vriendschap. Dat is wat Marco Borsato over wil brengen met zijn expositie in restaurant Merlet in Schoorl. Zijn fototentoonstelling bestaat uit 35 unieke portretten van 'markante koppen'.

De foto's zijn gemaakt tijdens de Vrienden van Amstel Live in een intieme setting in de kleedkamer van Marco Borsato. "Het is een geweldige eer om hier te hangen", aldus de geboren Alkmaarder.

Dat fotograferen een grote hobby is van de geboren Alkmaarder, werd vorig jaar duidelijk toen Borsato meedeed aan het RTL-programma Het perfecte plaatje. Daar kon hij zijn liefde voor fotografie aan het grote publiek laten zien. Fotograaf Raymond Rutting hielp de zanger daarna met de fijne kneepjes van het vak. Hij tevreden over de prestaties van zijn pupil. "Hij is ontzettend gepassioneerd en hij heeft ook aanleg voor fotografie. Er zitten echt een paar toppers tussen."

Borsato fotografeerde zijn collega-artiesten in zijn kleedkamer bij Vrienden van Amstel Live. Iedereen wilde poseren, al nam niet iedereen evenveel tijd voor de geboren Alkmaarder. "Barry Hay (Golden Earring) poseerde maar heel even. Ik kon maar drie foto's nemen maar gelukkig was er eentje 100 procent raak."

De foto’s van Marco zijn tot en met 30 oktober te bewonderen bij restaurant Merlet in Schoorl.

Meer over dit onderwerp:
Noord-Kennemerland schoorl marco borsato
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws