Ga naar Content
Sport

Livestream NH Sport: Jong Ajax - Telstar

25 september 2017, 11.21 uur · Aangepast 26 september 2017, 00.19 uur
Door: · Foto: Pro Shots/NH

AMSTERDAM In de schaduw van Ajax 1 presteert Jong Ajax dit seizoen in de Jupiler League uitstekend. Met dertien punten uit vijf wedstrijden gaat de ploeg van trainer Michael Reiziger aan kop. De Amsterdamse beloften zijn nog ongeslagen, maar datzelfde geldt voor de tegenstander van vanavond, Telstar. NH Sport zendt de wedstrijd integraal uit. Je kunt hem dus twee keer drie kwartier volgen via de livestream op onze app of site.

De vraag is wel hoe Telstar reageert op de eerste ferme tik die het dit seizoen kreeg. In het bekertoernooi konden de Velsenaren niet winnen van VVSB dat het in Noordwijkerhout ook nog eens lange tijd met een man minder moest doen.

Lees ook: Telstar-trainer Mike Snoei: "Ik schaam me dood"

Trainer Mike Snoei schaamde zich na afloop van de wedstrijd tegen de amateurs, maar heeft er alle vertrouwen in dat zijn spelers maandagavond tegen Jong Ajax weer bij de les zijn.

Lees ook:  Voorbeschouwing op Jong Ajax - Telstar

Alleen RKC Waalwijk slaagde erin dit seizoen een punt te pakken (1-1) tegen Jong Ajax. Dat was de enige wedstrijd waarin Mateo Cassierra niet tot scoren kwam. De Colombiaanse spits is de meeste opvallende speler van Jong Ajax; hij scoorde inmiddels al vijf keer. Na de 4-1 uitzege op Helmond Sport is het team van Reiziger alleen koploper. "Dat is zeker lekker, maar we hebben nog een hele lange weg te gaan. Wij zijn ook het elftal dat de anderen willen verslaan", vertelde Reiziger tegen Ajax TV.

Verslaggevers op sportpark De Toekomst zijn Rob Wanst en Edward Dekker. Vanaf 19.55 uur praten zij je bij.