Sport

FC Volendam start met ongewijzigde basiself tegen Quick Boys

18 september 2017, 14.57 uur · Aangepast 18 september 2017, 21.13 uur

NH Sport / Jesper Rasch

VOLENDAM - VOLENDAM Trainer Misha Salden van FC Volendam houdt dinsdagavond in het KNVB-bekerduel tegen Quick Boys vertrouwen in de basiself die afgelopen vrijdag tegen Fortuna Sittard speelde. Kees Kwakman en Ties Evers beginnen op de bank en Rodney Antwi ontbreekt vanwege een bovenbeenblessure.

Opvallend is dat Jong Volendam onlangs met 3-2 van de amateurs uit Katwijk won. Volgens Salden schuilt hierin het gevaar: "Iedereen denkt dat wij daar even gaan winnen. Wij als club vinden dat ook moet, maar het is zeker geen abc-tje. Zij hebben hier toen tegen onze beloftes ook voor gevaar gezorgd."

Kees Kwakman
De 34-jarige Kwakman liep in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een rugblessure op waardoor hij de week daarna niet kon trainen en niet de wedstrijd tegen Fortuna Sittard miste. De afgelopen dagen stond hij weer pijnvrij op het veld, maar de wedstrijd tegen Quick Boys komt voor de aanvoerder te vroeg om in de basis te beginnen. 

Opstelling FC Volendam: Verhulst; Betti, Schilder, Schouten, Kok; Visser, Veerman, Runderkamp; Doodeman, Ten Den en Pedro

De wedstrijd Quick Boys tegen FC Volendam kun je live op de radio volgen bij NH Sport. De uitzending begint om 19.00 uur.