HC Bloemendaal wint ruim van Rotterdam

17 september 2017, 19.21 uur · Aangepast 17 september 2017, 19.39 uur
Door: · Foto: Pro Shots/Peter Verheijen

BLOEMENDAAL In de hoofdklasse heeft Bloemendaal de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Met ruime cijfers werd Rotterdam verslagen (5-1). Amsterdam gaat na twee speelronden gezamenlijk met Kampong aan de leiding.

Bloemendaal zag Rotterdam-speler Jeroen Hertzberger zijn 200e hoofdklasse doelpunt maken, maar kwam drie minuten later dankzij Florian Fuchs op gelijke hoogte. Geleidelijk aan liep Bloemendaal uit naar een ruime overwinning. Na twee wedstrijden staan ze op vier punten. Marlon de Boer bezorgde Pinoké de eerste overwinning van het seizoen. Met een rake treffer in de 67e minuut werd Almere met 2-1 verslagen.

Amsterdam speelde een zeer vermakelijke wedstrijd tegen Oranje-Rood. In Eindhoven hielden de pleogen elkaar in de eerste helft in evenwicht. Na de pauze liep Amsterdam uit naar 2-4 en zag Mink van der Weerden vlak voor tijd nog een eretreffer maken. Dankzij de 3-4 overwinning heeft Amsterdam nu zes punten.

Bloemendaal - Rotterdam 5-1

'11 Jeroen Hertzberger 0-1
'14 Florian Fuchs 1-1 (sb)
'32 Glenn Schuurman 2-1 (sc)
'35 Tim Swaen 3-1 (sc)
'39 Roel Bovendeert 4-1
'48 Florian Fuchs 5-1

Pinoké – Almere 2-1