Platje: "Het is gewoon mijn doelpunt"

VELSEN-ZUID - Lang was het onduidelijk wie verantwoordelijk was voor de tweede treffer van Telstar. Melvin Platje begreep er niets van: "Het is toch duidelijk mijn doelpunt, ik schiet hem gewoon met binnenkant in het doel." Telstar won dit seizoen voor het eerst, de ploeg van Mike Snoei versloeg FC Den Bosch met 3-2.

"Maar het is verdiend dat we nu eindelijk drie punten hebben", gaat de doelpuntenmaker verder. "Iedereen is superblij. We spelen vier keer gelijk tegen goede ploegen, waar we eigenlijk ook al eens hadden kunnen winnen, is dit gewoon wel lekker."

Dat de overwinningen uit bleven maakte Platje wel wat ongeduldig. "Het vrat gewoon aan ons, maar we hebben het volste vertrouwen dat we vandaag drie punten zouden pakken."


Telstar-trainer Mike Snoei vond het jammer dat Den Bosch twee keer op gelijke hoogte kwam. "We hielden ze steeds in het zadel. Maar we hebben met zijn allen er voor gevochten. Je mag best een keer de bal naar de verkeerde spelen, maar wel met zijn allen keihard blijven werken en dat heb ik vandaag gezien."


Bekertoernooi
Komende week speelt Telstar tegen VVSB. "Ik wil wel een paar rondjes verder komen hoor in de beker. Maar laten we eerst maar eens een cupfighter als VVSB eruit knikkeren, want dat wordt lastig zat."Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws