Ga naar Content
Sport

Sportclub NH zondag naar VVW in Wervershoof

15 september 2017, 11.37 uur · Aangepast 15 september 2017, 13.51 uur
Door: · Foto: Pro Shots/Dwight Rompas

WERVERSHOOF Minder dan vijf maanden na de fatale brand bij VVW wordt er op sportpark De Westrand 'gewoon' weer gevoetbald. Zondag is de dorpsderby tegen Strandvogels. Reden voor onze reizende reporter Dennis NIeuwenhuis om in Wervershoof langs te gaan met Sportclub NH.

De beelden zijn verschrikkelijk. Op donderdag 27 april in alle vroegte stond de kantine van VVW in lichterlaaie. Alles ging verloren.

Lees ook: Grote brand legt kantine van voetbalclub in de as

Als snel volgde een inzamelingsactie.

Lees ook: Inzamelingsactie voor afgebrande kantine VVW groot succes

Mede dankzij de steun die de club van alle kanten kreeg, staat er een noodgebouw zodat er bij het begin van het seizoen op De Westrand weer gevoetbald kan worden. Hoe is het nu en wat moet er allemaal nog gebeuren? Dennis zoekt het uit. Natuurlijk slaat hij ook deze week de keuken niet over. Wat is de favoriete snack van VVW?

Steltenpool
VVW is trots op Bert Steltenpool. De spits die in het betaalde voetbal bij FC Volendam speelde en afgelopen zomer naar Spakenburg is verkast. Steltenpool komt zondag kijken bij zijn oude club waar zijn broer Huub in het eerste speelt.

Aanmelden?
Lijkt het jou leuk als Sportclub NH een keertje bij jouw sportverenignig langskomt, meld je dan nu aan! Stuur een mailtje naar [email protected] en Dennis stapt binnenkort jullie kantine binnen. Wil je een indruk hoe dat gaat? Luiister de uitzendingen van de afgelopen weken bij VIOS Warmenhuizen en Wetstfriezen terug.

Lees ook: Sportclub NH: "Dit is een balletje in de jus, geen fabrieksbal waarmee je kan tafeltennissen"

Lees ook: Sportclub NH: "Het scheelt niet veel of Zwaag is om Westfriezen heen gebouwd"

Sportclub NH wordt dit seizoen iedere zondagmiddag tussen 14.00 uur en 18.00 uur uitgezonden op NH Radio.