Hoogbejaarde Jack Russell zoekt nieuw baasje

AMSTERDAM - Dierenopvang Amsterdam is op zoek naar een baasje voor de 18-jarige Jack Russell Katja. Het asiel heeft namens het stokoude hondje een brief geschreven in de hoop zo een nieuw baasje te vinden. "Ik logeer nog maar kort in het asiel, maar eerlijk gezegd is elke dag er eentje te veel."

Volgens het asiel kunnen Jack Russels wel 20 worden. Katja is 18 jaar en een maand. "Ik zal maar niet uitrekenen wat dat in hondenjaren is", staat beschreven op de Facebookpagina van de dierenopvang.

"Ik heb ook nog eens een bult. Die bungelt een beetje onderaan mijn buik", schrijft de opvang namens Katja. "Ik heb hem al zolang ik me kan herinneren. En nu ben ik te oud om onder narcose te gaan - straks blijf ik er in - dus de dierenarts kan hem niet onderzoeken of opereren. Ik vind die bult niet heel charmant, maar op mijn leeftijd heb ik toch niet zoveel sjans meer van jonge reuen."

Kroel
Katja is volgens de verzorgers een heel lief en rustig hondje en nog erg kwiek. Het beestje is op zoek naar een rustig huisje. "Ik hoop dat ik daar mijn gouden jaren (of misschien maanden) mag komen wonen."

Het bericht wordt afgesloten met "een kroel van Katja".

Meer over dit onderwerp:
Amsterdam e.o. hond asiel Jack Russel
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws