Start van hoofdcontent

Noord-Holland

NL
V

Miljoenenvilla Zaanse Schans te koop gezet in het Chinees en Japans

13 september 2017, 18.45 uur · Aangepast 13 september 2017, 18.58 uur · Foto: Kuijs Reinder Kakes Makelaars

ZAANSTAD Aan de Zaanse Schans staat sinds deze week een bijzondere miljoenenvilla te koop. Toch is het niet zozeer de villa zelf die de aandacht trekt. Het bord in de tuin steelt de show. Daar wordt de woning niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels, Chinees en Japans aangeprezen.

Omdat het huis op een zeer toeristische plek staat waar jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers komen besloot de makelaar voor de verandering eens een andere doelgroep aan te boren. "Samen met de eigenaar hebben wij besloten om een te koop/te huur bord te laten maken met teksten in het Japans en Chinees. Dit is nog nooit eerder gebeurd en zal zeker gaan opvallen", aldus makelaar Edwin Doets.

Lees ook: Dit moet je zien: adembenemende dronebeelden van Zaanse Schans

De verkopers hopen dat de vele toeristen op deze idyllische plek met uitzicht op de molens van de Zaanse Schans van de woning gecharmeerd raken. Daarom is ervoor gekozen om het huis in meerdere talen te promoten. Mocht je als Japanse of Chinese toerist interesse hebben in de woning is een goed gevulde portemonnee wel vereist. De villa staat te koop voor een slordige 2.275.000 euro. Huren kan ook: voor 6.000 euro per maand.

Lees ook: Hilversumse giga-villa met vijftien kamers te koop