Start van hoofdcontent

AMSTERDAM

nl

NH Radio presenteert nieuw sterrenteam

31 augustus 2017, 17.59 uur · Aangepast 1 september 2017, 22.00 uur · Foto: ANP/Robert Vos

AMSTERDAM Vanaf 4 september brengt NH Radio elke avond drie uur unieke muziekradio, in samenwerking met 40UP Radio. De Noord-Hollandse muziekliefhebber hoort dan onder andere Harry de Winter, Johan Derksen, Mart Smeets, Leo van der Goot, Robert ten Brink en Felix Rottenberg ook via de FM. Deze gepassioneerde, doorgewinterde deejays zijn vanaf die datum voortaan dagelijks tussen 21.00 uur en middernacht vast onderdeel van de nieuwe programmering van NH Radio.

40UP Radio is een online muziekstation, opgericht door Harry de Winter. "Het is een station met muziek, waar ik persoonlijk, en heel veel mensen met mij, graag naar luisteren. De samenwerking met NH Radio is een prachtige uitbouw van ons station en voor de presentatoren een mooi podium om hun persoonlijke muzieksmaak te delen met de luisteraars in Noord-Holland."

NH Radio Stationmanager Arjan Snijders is content: "Met NH Radio willen we dichtbij zijn, persoonlijk, in een een-op-een relatie met de luisteraar. Met deze nieuwe programmering die mede tot stand is gekomen in samenwerking met Harry de Winter en 40UP Radio, ben ik ervan overtuigd dat we de luisteraar nog meer inspireren."

Naast deze nieuwe avondprogrammering start dit weekend Eddy Keur bij NH Radio met zijn nieuwe show Keur In de Middag. Zaterdag tussen 12.00 uur en 15.00 uur zijn André van Duin en Irene Moors de speciale gasten.

De radioshow is via nhradio.nl ook in beeld te volgen. Zondag 3 september is Cor Bakker voor het eerst te horen tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Ricky Koole, die deze zondagochtenduren tot dit weekend verzorgde, is dan te beluisteren tussen 12.00 uur en 14.00 uur. NH Sport start voortaan twee uur vroeger en is dan te horen van 2 tot 6 uur.

Bekijk hier de vernieuwde radioprogrammering

Foto: Eddy Keur start eigen show bij NH Radio - NH Radio