Ga naar Content
Noord-Holland

Armin van Buuren kondigt duo-optreden aan met verrassingsconcert op de Dam

29 augustus 2017, 23.21 uur
Door: · Foto: AT5

AMSTERDAM (AT5) Armin van Buuren en Hardwell zullen op 21 oktober samen achter de draaitafels staan in de Johan Cruijff Arena. Onder de noemer Two Is One staan de twee dj's tijdens het Amsterdam Music Festival voor het eerst samen op het podium. En dat werd aangekondigd met een feest vanaf een balkon op de Dam.

Het is de vijfde editie van het feest. En voor de aankondiging pakten Armin van Buuren en Hardwell groots uit. Op een balkon in het Hotel Krasnapolsky op de Dam gaven de twee een verrassingsoptreden. Enkele uren van tevoren riep Armin zijn fans via Facebook op om naar de Dam te komen.

David Guetta
Naast Armin van Buuren en Hardwell staan ook Yellowclaw, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Don Diablo, Lucas & Steve en Vini Vici op het feest.

Het evenement is in dezelfde week gepland als het Amsterdam Dance Event dat van 18 tot en met 22 oktober in de stad plaatsvindt. Wie Armin van Buuren en Hardwell samen wil zien optreden, moet wel diep in de buidel tasten. Een kaartje kost 77 euro. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Foto: AT5