Ga naar Content
Noord-Holland

Automobilist (57) uit Kudelstaart krijgt klappen na opmerking over rijgedrag

28 augustus 2017, 21.38 uur · Aangepast 28 augustus 2017, 22.02 uur
Door: · Foto: Shutterstock

VINKEVEEN Een 57-jarige automobilist uit Kudelstaart is zaterdag in Vinkeveen mishandeld nadat hij een andere automobilist had aangesproken op zijn rijgedrag.

De Kudelstaarter reed zaterdagmiddag rond 16.15 uur op de N201 vanuit Uithoorn richting de A2 toen er via de oprit Vinkeveen een andere auto de N201 opkwam. Die automobilist voegde zo traag in dat de Kudelstaarter vol in de remmen moest om een kop-staartbotsing te voorkomen.  

Lees ook: Man op scooter bedreigt stel op snorfiets met vuurwapen

Omdat de Kudelstaarter achter de ingevoegde auto bleef rijden, zag hij hoe die bestuurder slingerend en met onregelmatig snelheid zijn weg vervolgde. Toen beide auto's stilstonden voor de verkeerslichten bij de kruising van de oprit van de A2, besloot de Kudelstaarter via zijn openstaande venster een opmerking over het rijgedrag te maken. 

Tegen zijn hoofd
Dat pikte de wegpiraat niet, waarop hij uit z'n auto stapte en richting de auto van de Kudelstaarter liep. Hij opende het portier en sloeg de man een paar keer tegen zijn hoofd. Het slachtoffer probeerde zich te verdedigen door zijn belager een trap te geven. Die stapte daarop weer in z'n auto en reed richting Amsterdam. 

De Kudelstaarter heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen. Omdat de verdachte nog niet is aangehouden, roept de politie getuigen van het conflict en/of de mishandeling op zich te melden.