Aangifte op sokken na mishandeling en bedreiging door echtgenoot

DIEMEN - Een vrouw uit Diemen voelde zich na mishandeling en bedreiging door haar echtgenoot zo onveilig in haar huis dat ze voor de gang naar het politiebureau niet eens de moeite had genomen schoenen aan te trekken.

De politie Diemen-Ouderamstel schrijft op Facebook dat de vrouw afgelopen dinsdagavond in gezelschap van haar dochtertje het politiebureau aan de D.J. den Hartoglaan binnenwandelde. 

Daar deed ze aangifte van mishandeling en bedreiging. Haar man had haar bedreigd met een vleesmes, zo luidde haar verklaring. De politie vond haar verklaring zo verontrustend, dat nog tijdens het opnemen van haar aangifte een begin werd gemaakt met het opsporingsonderzoek.

Veel moeite om weg te komen had de man niet gedaan, zo bleek toen agenten bij de woning van het stel in het centrum van Diemen arriveerden.

Garderobe
Ze troffen de man thuis aan, pakten hem op en doorzochten de woning. Bij het uitkammen van het huis werd in de garderobe van de man een gasvuurwapen aangetroffen. Dat wapen is in beslag genomen.

Het bleek niet de eerste keer dat de vrouw melding maakte van grensoverschrijdend gedrag van haar wederhelft: eerder dit jaar had ze ook al eens aangifte tegen hem gedaan.  

Meer over dit onderwerp:
Amsterdam e.o. diemen nieuws misdaad
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws