Julianadorpers mishandeld door nachtelijke herrieschoppers

JULIANADORP - Drie bewoners van de Kruiszwin in Julianadorp zijn in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld door een groep jongemannen die bij hen in de straat rondhing.

Een van de bewoners schrok rond de klok van 2.00 uur wakker van een harde klap op straat. Toen hij vervolgens naar buiten liep om poolshoogte te nemen, kwam hij daar oog in oog te staan met de vier mannen. Ze vielen hem aan en mishandelden hem. Ook zijn vriendin, die hem achterna was gegaan, kreeg klappen.  

Gevlucht
Een door het lawaai wakker geworden buurtbewoner zag de mishandeling en sloeg alarm. In afwachting van de politie werd ook hij door één van de daders van de eerdere mishandeling aangevallen, maar in tegenstelling tot zijn twee buren hield hij niets over aan het geweld. Toegesnelde agenten konden één verdachte aanhouden, de andere drie waren al gevlucht. Naar hen wordt nog gezocht. 

Later bleek dat in de straat ook twee auto's vernield waren. De politie onderzoekt of het viertal daarvoor verantwoordelijk is. Het gaat om vier lichtgetinte en donkergeklede mannen van 18 à 20 jaar oud. Wie getuige is geweest of meer informatie heeft, wordt verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. 

Meer over dit onderwerp:
Noordkop & Texel julianadorp nieuws misdaad
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws