Ga naar Content
Noord-Holland

Presentator Tim Hofman doet aangifte na klap huisbaas

15 augustus 2017, 22.10 uur · Aangepast 15 augustus 2017, 22.55 uur
Door: · Foto: ANP

AMSTERDAM Presentator Tim Hofman gaat aangifte doen vanwege de klappen die zijn gevallen tijdens een ruzie met een Nijmeegse huisbaas. Dat gebeurde bij opnamen voor het internetprogramma #BOOS.

Hofman liep een gebroken kaak op en moet naar eigen zeggen zes weken door een rietje eten. De cameraman kreeg eveneens klappen en moest evenals de presentator naar het ziekenhuis.

Lees ook: Presentator Tim Hofman in ziekenhuis na klappen tijdens opnames

Niet alleen Hofman, maar ook de cameraman, een vrouwelijke redacteur die erbij was en BNN-VARA doen aangifte tegen de huisbaas en een andere aanwezige man, blijkt uit een tweet van de omroep.

Donderdag vertelt Hofman zijn verhaal in het YouTube-programma #BOOS. Daarin probeert hij problemen en klachten van jongeren op te lossen door onder meer bij instanties langs te gaan.

"Hofman begon"
De huisbaas, op wiens kantoor het handgemeen was, liet eerder aan Quote weten dat hij Tim een klap gaf omdat de presentator hém wilde slaan. Ook zei de huisbaas aangifte te gaan doen. Hij heeft dat inmiddels gedaan. 

De politie is volgens een woordvoerder bezig met een onderzoek naar het incident. Beide partijen worden gehoord. Er was vanavond nog niemand aangehouden.