Ga naar Content
Noord-Holland

Aflevering #4 NH De Wereld Rond: stage op Curaçao en mannendingen in Zweden

17 augustus 2017, 19.00 uur · Aangepast 19 augustus 2017, 15.53 uur
Door: · Foto: NH / Wiljan Hobbelink

28 jaar lang op dezelfde camping staan: hoe houd je dat vol? Voor het eerst de wijde wereld in als stagiaire op Curaçao, én: mannendingen doen in Zweden. Waarom hebben we dat nodig?

In de vierde aflevering van ons nieuwe reisprogramma NH De Wereld Rond gaat programmamaakster Eline Boshuizen weer met nieuwe Noord Hollanders op stap. Allemaal zijn zij op hun bestemming met een reden. 

Wiebe en Nina Scheltema uit Enkhuizen staan elk jaar op dezelfde camping in het Bretonse plaatje Penthievre. Waarom? "Niemand weet het", zegt Wiebe. Eline gaat bij het stel op de camping langs en ontdekt waarom die camping zó verslavend is.

Nadine Terpstra uit Badhoevedorp is voor het eerst van haar leven zo lang en zó ver van huis. Als Logistiek-studente, loopt ze stage bij een snoep- en sigarettenautomaten bedrijf op het eiland. Ze heeft de tijd van haar leven.

Stadsmannen Sander, zijn zoon Otto en diens schoolvriend Willem gaan op avontuur in Zweden, iets wat ze elk jaar doen. "Anders word je opgeslokt door de stad", zegt Otto wijs.

Bekijk aflevering #4 hier:

Video #168893


Graag op tv zien?
Op zaterdag 19 augustus wordt aflevering #4 uitgezonden op televisie bij NH Nieuws om 18.15 uur, 20.35 uur en 22.15 uur. Volg de avonturen van Eline via Instagram.

Foto: