Sánchez niet bij wedstrijdselectie Ajax

AMSTERDAM - Davinson Sánchez zit niet bij de wedstrijdselectie van Ajax voor het duel tegen Heracles dat om 20.45 uur begint in Almelo. Trainer Marcel Keizer heeft Damil Dankerlui toegevoegd aan de selectie.

De 21-jarige centrale verdediger staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur, dat 40 miljoen euro over zou hebben voor de Colombiaanse international.

De Colombiaan kwam vorig jaar zomer voor ongeveer 5 miljoen euro over van Atletico Nacional. Vanmorgen werd nog bekend dat directeur spelerszaken Marc Overmars de Colombiaan een nieuw contract aan had geboden in een poging hem dit seizoen nog te behouden voor Ajax.

Lees ook: Ajax doet Sánchez nieuwe 'super' aanbieding

Op Twitter wordt stromen de teleurgestelde reactie van supporters binnen.

[Tweet:https://twitter.com/hashtag/heraja?src=hash">#heraja hoor je dat Sanchez niet bij selectie zit. Kut transferperiode !— Herben Scherpenkate (@hscherpenkate) [Tweet:https://twitter.com/hashtag/heraja?src=hash">#heraja #Sanchez— CampSmitty (@SmitAFCA) [Tweet:https://twitter.com/hashtag/Overmars?src=hash">#Overmars gewoon briefjes van 500 euro op het geld neerleggen, kan het publiek daarnaar kijken#heraja #sanchez #teringoverin— Paul de Vos (@Vosskke)
Meer over dit onderwerp:
Ajax Amsterdam e.o. voetbal davinson sánchez
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws