Overvaller met vuurwapen bedreigt winkelpersoneel Hoofddorp

HOOFDDORP - Een gewapende man heeft gisteren bij een overval op een winkel in Hoofddorp een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De man bedreigde het personeel met een vuurwapen.

De man kwam rond 13.00 uur de winkel aan de Tuinweg binnen, richtte zijn vuurwapen op het aanwezige personeel en eiste geld. Dat kreeg hij, waarna hij op de vlucht sloeg. 

Om welke winkel het gaat, heeft de politie niet bekendgemaakt. Volgens een ondernemer in dezelfde straat gaat het om de vestiging van pandjeshuis Used Products. 

Witte zolen
Vooralsnog heeft de politie geen verdachte aangehouden. De dader is een gezette man van 30 à 40 jaar oud. Hij droeg een grijs vest, een zwarte spijkerbroek en een zwart shirt met v-hals. Verder droeg hij een muts en had een tas bij zich. Opvallend is dat zijn schoenen witte zolen hebben. 

Wie het signalement van de man herkent, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Ook getuigen of mensen met eventuele andere informatie over de overval kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.  

 

 

 

Meer over dit onderwerp:
Zuid-Kennemerland hoofddorp nieuws misdaad
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws