ODIN'59 pakt Raadhuistrofee met zege op ADO'20

12 augustus 2017, 12.00 uur · Aangepast 12 augustus 2017, 12.15 uur
Door: · Foto: Jaap van Aanholt

HEEMSKERK ODIN'59 mag zich voor minimaal een jaar de sterkste van Heemskerk noemen. Op sportpark Assumburg versloeg de ploeg van Richard Plug buurman ADO'20 met 1-0. Hierdoor legde ODIN'59 beslag op de Raadhuistrofee.

De eerste mogelijkheid in de wedstrijd tussen de twee derde divisiecubs was na ruim een kwartier voor de ADO'20. ODIN'59-keeper Van Dijk verwerkte een schot van Van de Waard nog net tot hoekschop. Ook de thuisploeg kreeg voor rust een enorme kans. Een schot van afstand raakte de paal. In de rebound vond Hulleman ADO'20-keeper Van der Wijst op zijn pad.

Nadat beide ploegen aan het begin van de tweede helft enkele wissels hadden ingebracht was de eerste kans voor ODIN'59 direct raak. Hardenberg scoorde voor de thuisploeg de 1-0. In het verdere verloop van de wedstrijd waren er nog twee kansen voor ODIN'59. Eerst schoot Hulleman voorlangs en kort voor tijd wachtte Stekkel, alleen voor de keeper, te lang. Zo pakte ODIN'59 de eerste prijs van het seizoen.