Mysterieus verdwenen shirts Volendams handbalteam zijn weer terug

VOLENDAM - De wedstrijdshirts van de selectie van de Volendamse handballers van KRAS zijn weer terug. Ze verdwenen eerder deze week en even mysterieus als ze spoorloos raakten, zijn ze nu weer bij de handballers beland.

Een onbekende man zou de shirts op de parkeerplaats hebben meegenomen, vertelde Kras-speler Leon van Schie eerder aan NH Nieuws. "Drie maanden geleden hebben we de shirts besteld en vorige week zouden ze worden geleverd. Dat gebeurde ook, maar het pakketje werd overhandigd aan iemand op de parkeerplaats en niet op kantoor." 

Lees ook: Gloednieuwe shirts Volendams handbalteam meegenomen door onbekende

Een grote fout van de DHL-bezorger, maar sinds vannacht kunnen de Volendamse sporters opgelucht ademhalen. Nadat ze gisteravond na de training rond 22.30 uur vertrokken bij de sporthal, reed een van de handballers even voor middernacht toevallig nog eens langs de hal. Tot zijn verbazing stonden daar ineens drie dozen met daarin, jawel, de shirts. 

Van Schie had de hoop eigenlijk al opgegeven en is daarom des te blijer dat de club de sportkleding weer terug heeft. "Waarschijnlijk werd de grond te heet onder voeten van degene die de shirts had meegenomen", vermoedt hij. 

Souvenirs 
Kleine domper is wel dat er vier shirts ontbreken in de teruggebrachte kleding. Van Schie: "De persoon die ze had, heeft wat souvenirs bewaard, zullen we maar zeggen. Maar hoe dan ook: we zijn blij dat de meeste shirts terug zijn. Heel fijn dat er zoveel aandacht voor is geweest. Dankzij die aandacht hebben we bijna alles weer compleet."

Meer over dit onderwerp:
Zaanstreek-Waterland Volendam Handbal
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws