Ga naar Content

Vlaar: "Het examen is komende zaterdag"

ZAANSTAD Voor AZ begint dit weekend de competitie met een uitwedstrijd tegen PSV. Trainer John van den Brom en aanvoerder Ron Vlaar kijken vooruit naar dat duel. "Je kan gelijk iets neerzetten."

Na zeven weken trainen en het afwerken van oefenduels is het nu tijd voor het 'echie'. De trainer van de Alkmaarders kijkt met een goed gevoel terug naar de voorbereiding.

Video #168691

Ook Ron Vlaar is zeer positief over de oefenperiode. Hij vindt dat zijn team de lijn van de voorbereiding moet doorzetten.

Video #168688

John van den Brom gaat dit seizoen alweer zijn vierde jaar in bij AZ. In elk stadion van de eredivisie pakte hij punten, maar nog nooit in Eindhoven.

Video #168693

Ron Vlaar heeft geen goed gevoel over gehouden aan vorig seizoen. De teamprestaties waren teleurstellend, maar ook over zijn eigen prestaties is de aanvoerder niet blij. De nodige blessures en daarnaast haalde hij niet altijd zijn vertrouwde niveau.

Video #168692

PSV - AZ begint zaterdag om 18.30 uur en is live te volgen via de radio op NH Sport. Na de wedstrijd verschijnen de reacties op de site van NH.