Ga naar Content
Noord-Holland

Gloednieuwe shirts Volendams handbalteam meegenomen door onbekende

9 augustus 2017, 23.09 uur
Door: · Foto: Kras/Volendam

VOLENDAM De wedstrijdshirts van de selectie van de Volendamse handballers van KRAS zijn op vreemde wijze spoorloos verdwenen. Een onbekende man zou ze op de parkeerplaats hebben meegenomen.

"Drie maanden geleden hebben we de shirts besteld en vorige week zouden ze worden geleverd", vertelt international en speler van KRAS Leon van Schie aan NH Nieuws. "Dat gebeurde ook, maar het pakketje werd overhandigd aan iemand op de parkeerplaats en niet op kantoor." Een grote fout van de DHL-bezorger, die voorlopig geen pakketjes bezorgt. 

Wachten op dochtertje
Volgens Leon vertelde de man aan de pakketbezorger dat hij Dennis heette en dat hij stond te wachten op zijn sportende dochtertje. "Maar de jeugd sport nog niet in de zomer, dus dat verhaal klopt niet." De man zou tegen de bezorger hebben gezegd dat hij zou zorgen dat de shirts goed terechtkwamen.

Dat is nu niet het geval, maar Leon snapt niet wat deze 'Dennis' met de shirts zou moeten. "Hij heeft niets aan onze wedstrijdshirts: je kan er niet zoveel mee en onze sponsoren staan er ook al op. Maar voor ons is het van groot belang dat ze terugkomen."

Daarom hoopt hij dat de shirts alsnog terugkomen. Vervangende tenues zijn intussen ook al besteld, maar deze komen gegarandeerd te laat. "We spelen over een paar weken al onze wedstrijden, maar de levering duurt enkele maanden. Dat lukt dus nooit op tijd."

Misverstand
Omdat er geen camerabeelden van de parkeerplaats zijn, hoopt Leon dat Dennis zich uit zichzelf meldt en dat dit alles berust op een misverstand. "We gaan uit van het goede van de mens, dus we hopen dat de shirts snel terugkomen."