Start van hoofdcontent

DEN HELDER

nl

Zangeres Country Wilma doet ontboezeming in NH-talkshow: "Ex-man zette vuurwapen op m'n hoofd"

9 augustus 2017, 15.12 uur · Aangepast 14 oktober 2021, 15.34 uur · Door Redactie

DEN HELDER Zangeres Wilma Roos, beter bekend als Country Wilma, kreeg ooit van haar ex-man een pistool op haar hoofd gedrukt. In de zomertalkshow Onder de Blauwe Hemel vertelt ze er uitgebreid over. Tv-presentator Jaap Jongbloed gaat helemaal op in het verhaal.

In de nieuwste aflevering van de talkshow gaat ze uitgebreid in op haar tumultueuze verleden. Doordat ze rustig bleef, heeft ze het overleefd, vertelt ze aan tafel. 

Dronken en stoned
"Wat was dat voor fijne man?", wil Jongbloed dan weten. Country Wilma: "Hij was dronken en stoned. Ja, hij had een vuurwapen. Ik was toen regelmatig in België bij dat pretpark. Dat was daar allemaal heel makkelijk. Hij had dat wapen gekocht. Toen moest ik niet zeuren en kreeg ik dat ding op m'n hoofd. Dan moet je heel tactisch te werk gaan."

Jongbloed merkt dan op: "Tactisch? Ik zou een echtscheiding doen." Country Wilma weer: "Het heeft heel lang geduurd voordat ik dat dorstte. Kijk, weet je, het zijn kwalijke mensen. Drank en drugs, echt jongen.. Dan had ik hier niet meer gezeten."

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.