Ga naar Content
Noord-Holland

Texels Boer zoekt Vrouw-koppel Jan en Rianne gaat trouwen

31 juli 2017, 17.07 uur · Aangepast 31 juli 2017, 18.11 uur
Door: · Foto: Jaap Eelman

TEXEL Mooie tijden voor de Texelse schapenboer Jan en zijn Rianne. De twee lieten in mei al weten dat ze een kindje verwachten en nu hebben ze daar nog een leuk nieuwtje aan toegevoegd: ze gaan trouwen.

Jan en Rianne leerden elkaar in 2015 kennen via het programma 'Boer zoekt Vrouw'. Twee jaar later ziet zijn leven er compleet anders uit. Rianne werkt bij hem op de boerderij, ze krijgen een kindje en nu maken de twee via de website van het programma bekend dat ze dit najaar gaan trouwen.

Lees ook: Texels Boer zoekt Vrouw-koppel Jan en Rianne verwachten eerste kindje

Rianne zal tegen de tijd van de bruiloft hoogzwanger zijn, maar daarover maakt ze zich totaal geen zorgen. "Ik heb een ivoorkleurige zwangerschapsjurk gekocht. Trouwjurken hebben vaak zo’n korset, maar deze jurk is stretch, dus dat sluit mooi aan op mijn buik."

'Eerst lekker werken' 
Wie denkt dat Jan en zijn aanstaande het werk tijdens hun 'grote dag' achter zich laten, heeft het mis. “De ochtend gaan we eerst lekker werken, want dat moet ook gewoon gebeuren. Maar alleen wat er nodig is hoor", zegt Rianne tegen de KRO-NCRV. Daarna hoeven ze zich niet te haasten, want de hele bruiloft is op de boerderij. 

Nog meer nieuws
Nu de zwangerschap vordert lijkt Rianne inmiddels niet meer te kunnen wachten en trakteert ze ons op nog meer nieuws. "Mijn buik begint lekker te groeien. Ik ben nu 23 weken zwanger en we weten inmiddels ook wat het wordt. Ja, jullie mogen het ook weten: we krijgen een jongetje! Voor Jan z’n familie extra leuk, want daar worden alleen maar meisjes geboren", besluit ze.